Brodske tende bootssattlerei Boat covers
Tende za plovila Brodske tende Tende za brodove Tendasol d.o.o.
Brodske Tende
Tende za plovila Tende za brodove Tende za plovila

Brodske tende

Polstern

Bimini
Bimini brodske tende sa inox konstrukcijom

   Tendasol bimini su proizvedeni od najkvalitetnijih tkanina renomiranih proizvođača kao što su SATTLER i S.A.RECASENS Tkanine su otporne na UV zrake, paropropusne i u više različitih boja. Cjelokupna konstrukcija biminija je izuzetno čvrsta, izrađena je iz cijevi od nehrđajućeg čelika i vrhunske je završne obrade. Sistem se jednostavno preklapa i ne umanjuje ostale funkcije broda. Bimini tvrtke Tendasol odabir su mnogih domaćih proizvođača plovila kao i kupaca diljem Hrvatske i dalje.

 
    - Bimini
    - Sprayhood
    - Kamper
    - Zimske tende
    - Interijer
    - Servis jedara
 

Sprayhood tende za plovila

    Tendasol sprayhood-i  su dizajnirani za zaštitu kokpita Vaše jedrilice od lošeg vremena, a svojom konstrukcijom i formom daju dodatnu vrijednost Vašem plovilu. Oblik sprayhooda je usklađen sa prirodnim linijama broda, te omogućava dobru vidljivost u plovidbi.

Spray
camper Kamper brodske tende

winter

    Zimske brodske tende

Brodske tende koje služe za zaštitu Vašeg plovila od atmosferskih utjecaja izrađuju se od specijalnih materijala, impregniranih sa visokim stupnjem vodonepropusnosti i UV stabilnosti. Tkanine su vrlo važan detalj u proizvodnji zaštitnih tendi i zato surađujemo samo sa vrhunskim proizvođačima tkanina specijalno dizajniranih za morske uvjete kao što su SATTLER i S.A.RECASENS.hafen Na jedrilicama se bum koristi kao nosač tende koja se pruža preko bokova broda sve do desetak centimetara iznad vodene linije. Na potrebnim mjestima tenda je posebno porubljena i ojačana kako bi se onemogućio prodor vode ili šteta od jakog promotional products vjetra. Kada je brod na suhom tenda se učvršćuje ispod trupa broda, a kada je brod u moru napetost tende postiže se posebnim utezima.

Tapeciranje brodskog interijera

    Po vašoj želji osvježiti ćemo interijer vašeg broda novim materijalima i bojama.

interijer
jedra

Servis jedara

    Redoviti servis Vaših jedara višestruko će Vam se isplatiti, jer će Vaša jedra trajati duže i bit će u boljem stanju.
Zahvaljujući dugogodišnjem iskustvu u servisiranju jedara naš obrt je kvalificiran da Vam pomogne i da Vas savjetuje u vezi održavanja i servisiranja Vašeg jedrilja.U mogućnosti smo popraviti svaku štetu nastalu na Vašem jedrilju uzrokovanu velikim opterećenjem ili dotrajalošću u  kratkom roku i po vrlo pristupačnim cijenama.

 
Rab - Gonar Denis Bisic Tendasol


Bimini tende
- Sprayhood tende - Kamper tende - Zimske tende - Tapeciranje interijera - Servis jedara

 


design: V-web ,Apartmani Hrvatska Insel Rab, Privatni smještaj na otoku Rabu, Apartmani Rab, Apartmani otok Rab, Jedrilice za iznajmljivanje u Hrvatskoj